Suomeen saapuva muusikko kertoi aikoinaan unelmiensa työparista – legenda otti siipiensä alle ja nousu tähtiin alkoi siitä

Judith Hill saapuu Suomeen.

Judith Hill saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen. Hill konsertoi Espoon Sellosalissa 17. tammikuuta Espoon Sellosalissa. Liput keikalle myy Lippupiste. Halvimmat liput keikalle maksavat 38 euroa.

Judith Hillin ensimmäinen albumi sai alkunsa TV-haastattelusta, jossa hän mainitsi Princen hänen unelmiensa työskentelypariksi. Paria viikkoa myöhemmin Prince soitti Hillille nähtyään tämän haastattelun, ja niin syntyi Back in Time -debyyttialbumi Princen levymerkin NPG Recordsin kautta. Marraskuussa 2018 Hill julkaisi toisen albuminsa Golden Child ja esiintyy sen myötä parhaillaan Euroopan kiertueellaan konsertoiden myös ensi kertaa Suomessa.

Hill on tuttu muun muassa Yhdysvaltojen The Voice -kilpailusta ja hän on laulanut taustoja muun muassa Michael Jacksonille, Stevie Wonderille ja Josh Grobanille. Hän oli myös mukana Oscar-palkitussa 20 Feet From Stardom -dokumenttielokuvassa, joka käsittelee maailman parhaimpien artistien taustalaulajia.