Suomen rouhein rockbaari aloittaa radiolähetykset – sunnuntaina vietetään Darravisaa

Radio Majava aloittaa jo sunnuntaina.

Radio Majava aloittaa päivittäisen toimintansa tiistaina 14. huhtikuuta kello 12.00.

Ensimmäisenä koelähetyksenä ajetaan ulos pääsiäissunnuntaina 12. huhtikuuta klo 16.00 alkava legendaarinen Darravisa.

Majava-baari operoi tällä hetkellä Helsingin Kalliossa sekä Tampereen keskustassa. Tai siis roudareiden sekä rokkareiden baariksi profiloitunut Majava-baari operoisi noissa kaupungeissa, ellei koronavirus olisi lykkinyt niin sanotusti kapuloita rattaisiin.

Majava-baari sekä tapahtumaravintola Suvilahti TBA reagoivat koronan aiheuttamaan poikkeustilaan perustamalla nettiradion.

”Helsingin Kallion Majava-baari kuuluu siihen ravintola-alan 40%:n vähemmistöön, joiden vuokria ei ole alennettu tai poistettu, toisin kuin muissa vuokratiloissamme on tehty. Tyhjää ja kallista tilaa siis löytyy samoin kuin tylsistymisen ja toimettomuuden kanssa kamppailevia, normiolosuhteissa muutenkin meillä istuvia, roudareita ja rokkareita. Siitä se ajatus sitten about lähti”, kommentoi itsekin Radio Majavan lähetyksiä toimittava, Majava-baarin pamppu Mikko Vehmas.

Radion toimittajiksi eli suoriin lähetyksiin Kallion Majava-baarista ovat lupautuneet mm. Sami Yaffa, Mariska, Tiimo Kiiskinen, Teemu Suominen, Mikko Hultman, Aimo Lindgren, Vemmu Vehmas, Lord Fatty, Tony Taleva, Veljekset Tarvonen, Temi ja Viltsu sekä Juho Hiidenmaa.

Uudenmaan ulkopuolisiksi kirjeenvaihtajiksi sekä merisään antajaksi ovat lupautuneet mm. Martti Servo, Timo Rautiainen, Aki Roukala sekä Karri Virtanen.

Kanavan Facebook-sivuille pääset tästä.