Suomipop-festivaalien ensimmäiset esiintyjät julki

Tapahtuma järjestetään tuttuun tapaan Jyväskylässä ja Oulussa.

10.11.2023

Suomipop-festivaalit järjestetään ensi vuonna tuttuun tapaan Jyväskylän keskustassa Lutakonaukiolla ja Oulun Kuusisaaressa 11.-13. heinäkuuta. Tapahtumien ensimmäiset esiintyjät on nyt julkistettu ja samalla käynnistyy early bird -lipunmyynti.

Jyväskylässä jo 16. kertaa järjestettävässä tapahtumassa esiintyvätKaija Koo, Portion Boys, Ellinoora, Käärijä, Behm, Bess, Elastinen, Arttu Wiskari, Anssi Kela sekä keikkalavoille paluun tekevä Jenni Vartiainen.

Oulun Suomipopeilla kattaus on muuten sama paitsi Jenni Vartiaista ei siellä nähdä. Lisää julkistuksia on luvassa vielä ennen joulua ja alkuvuodesta.

”Suomalaisen musiikin superviikonloppu Jyväskylässä ja Oulussa on rakennettu siten, että yleisö viihtyy festivaalimiljöössä koko viikonlopun porttien avaamisesta yömyöhään saakka. Tapahtumia tehdään asiakkaita varten, ja vaikka he ovat kävijätutkimusten mukaan varsin tyytyväisiä festareihimme, kehitämme niitä entistä paremmiksi asiakkaiden toiveet ja tarpeet huomioiden – olipa sitten kyse ohjelmasta, ruokatarjonnasta tai vaikka istumapaikkojen määrästä alueella”, Head of Production Anniina Havukainen kommentoi.

Early Bird -lipunmyynti on alkanut Tiketissä ja Lippupisteessä. Erikoishintaiset liput ovat myynnissä vuoden loppuun saakka.

Suomipop Festivaali 11.-13.7.2024
Jyväskylä, Lutakonaukio
Oulu, Kuusisaari

Ohjelma:
Jyväskylä
– Kaija Koo, Jenni Vartiainen, Portion Boys, Ellinoora, Käärijä, BEHM, BESS, Elastinen, Arttu Wiskari, Anssi Kela
Oulu
– Kaija Koo, Portion Boys, Ellinoora, Käärijä, BEHM, BESS, Elastinen, Arttu Wiskari, Anssi Kela

Liput (9.11.-31.12.):
3 päivää 145e
2 päivää (to-pe tai pe-la) 129e
1 päivä (to, pe tai la) 90e
3 päivää VIP 289e
1 päivä VIP (to, pe tai la) 144e

Lisää luettavaa