Sere ja Silkinpehmee julkaisivat yhteiskappaleen – feattaajana kuullaan Palefacea

En mitään järkee nää tehä yhtään mitään vähempää kuin biitit jotka räjäyttää maailman.

Playground Music

Sere ja Silkinpehmee julkaisivat tänään yhdessä Palefacen kanssa kappaleen Biitit jotka räjäyttää maailman, joka löytyy ensimmäisenä mainittujen tulevalta vinyylipaketilta. Vinyylillä julkaistaan myös ”kaksiosainen trilogia” eli Kaleva EP ja Petsamo EP, ennen julkaisemattomia singlejä sekä arkistomateriaalia.

Nyt julkaistavan kappaleen kantavana ajatuksena on ollut Seren kahdeksan vuotta sitten, vuonna 2011 keksimä biitti. Vuosien aikana sitä on työstetty useammankin artistin kanssa, mutta ennen tätä hetkeä kappale on aina jäänyt odottamaan valmistumistaan.

– Aina ei vaan lähde tekstiä tai toimivaa biisiä, vaikka kuinka johonkin biittiin syttyisi. Olen itsekin välillä kirjoittanut muiden biiteille ja joskus on jäänyt kesken. No hard feelings. Lopulta homma palautui tän biitin kanssa siihen, mistä oma tekeminen aikanaan alkoi. Oli siis pakko räpätä itse jos halusin biitin maailmalle, Sere kertoo.

Ennen nyt julkaistua kappaletta on Palefacea ja Sereä kuultu samalla äänityksellä viimeksi 17 vuotta sitten, vuonna 2002.

– Huomasin silloin, että Karri (Miettinen) on poikkeuksellinen kirjoittaja. Yllytin sitä monta kertaa sen jälkeen tekemään suomeksi. Vähän aikaa siinä meni, Sere kuittaa.

Kappaleen voit kuunnella alta.