Suomiräppäri tarjoaa samaistuttavia tyylivinkkejä – hetkinen, onko toi lippis jo viisi vuotta vanha…

Silkinpehmee räppää Loasteezen biitin päälle.

Video Kalliala

Loasteeze julkaisee huomenna 4.6. Työmyyrä-ep:n. Esimakua saadaan jo videobiisin muodossa.

”Tämä on biisi, joka syntyi ihan sattumalta”, Loasteeze kertoo.

”Mulla oli ep jo viimeistelyä vaille valmis, kun duunasin tämän biitin yhtenä iltana. Laitoin biitin Silkinpehmeelle, joka oli aamulla kirjoittanut biisin melkein kokonaan. Biisin konsepti on sen verran hauska, että päätettiin tehdä video, vaikka ep:llä ei pitänyt olla sinkkuja.”

Biisin nimi Fvck Fääshön, ja tämän teesin mukaisesti Silkinpehmee jakaa tyylivinkkejä iskulinja iskulinjalta. ”Niket vai Addut, en ota vittu kumpaakaan, mieluummin ku Flow’hun, mä suuntaan vittu Puntalaan”, Silkinpehmee muun muassa lataa. Sp narauttaa myös itsensä ja toteaa käyttävänsä samaa lippistä kuin promokuvassaan vuonna 2016, mutta faktantarkistusta emme tällä kertaa tee – luotetaan mieheen itseensä.

Musiikkivideo on tehty Video Kallialan ohjauksessa. Videolla kaksikko löytää itsensä Kierrätyskeskuksesta.

Varsinaisia ep:n julkkareita ei tällä kertaa vallitsevien olosuhteiden vuoksi järjestetä, mutta Loasteeze on soittamassa levyjä huomenna Hietsun kauppahallin terassilla Fatty Fridayn merkeissä. Foreca lupailee huomiseksi niin aurinkoista, että hiphop-selektion lisäksi kauppansa todennäköisesti tekevät myös kolmen euron bisset.