Suositun suomalaisfestivaalin järjestäjät ihmettelevät viranomaisten mielivaltaisuutta: ”Eri lait koskevat eri tapahtumia?”

LPRHC-festivaalien järjestäjät ihmettelevät viranomaisten päätöstä.

Lappeenrannassa vietetään tänä viikonloppuna LPRHC-festivaalit. Punkiin ja vaihtoehtokulttuureihin keskittyvä tapahtuma on sujunut joka vuosi hyvin. Osasyy tähän on ollut festivaalialueen yhteydessä ollut mukava nurmialue, jossa ihmiset ovat saaneet juoda omia juomia ja viettää aikaa ennen kuin siirtyvät varsinaiselle festivaalialueella.

Nyt viranomaiset Lappeenrannassa ovat jostain syystä päättäneet, ettei piknik-aluetta tänä vuonna saa olla.

”Kahtena aikaisempana vuonna LPRHC Festeillä sijainnutta piknik-aluetta ei tänä vuonna valitettavasti ole, sillä Lappeenrannan lupaviranomaiset ovat päättäneet, että kyseinen alue on lainvastainen. Tämä on siinä mielessä mielenkiintoinen tulkinta, että kahtena aikaisempana vuonna kyseinen alue on saanut olla festivaalialueen yhteydessä, eikä se ole aiheuttanut järjestyshäiriöitä tai mitään muutakaan ongelmaa”, festivaalien Facebook-sivuilla kerrotaan ja jatketaan:

”Nyt monet varmaankin ihmettelevät, miten tänä kesänä muilla tapahtumilla, kuten esimerkiksi Ilosaarirockilla saa olla vastaavanlainen piknik-alue ja meillä ei. Tätä samaa ihmettelemme mekin, mutta ilmeisesti eri lait koskevat eri tapahtumia.”

Katso koko päivitys asiasta alta.

Lisää luettavaa