Superchrist julkaisi studiodokumentin ja laittoi levynsä ilmaiseksi nettiin

Helsinkiläinen avaruusgrungekolmikko julkaisi uusilla verkkosivuillaan 50-minuuttisen dokkarin, demokokoelman ja kaksi ensimmäistä albumiaan.

Kuva: Janne Savon

Kolmatta studioalbumia viime kesästä lähtien valmistellut Superchrist julkaisi uusilla verkkosivuillaan Some Kind of a Gila Monster -dokumentin. Se on 50-minuuttinen elokuva bändin toisen albumin Surfing the Zeitchristin äänityssessioista, jotka käynnistyivät kolme vuotta sitten

Kun kerran virtuaalihanat saatiin auki, yhtye päätti julkaista verkossa myös demokokoelman. Superchrist Is Best – Demos, EP’s and Holey Stuff 2000–2003 sisältää ensialbumia edeltäneiden demojen lisäksi keikoilta tutun coverin Kraftwerkin Pocket Calculatorista studioversiona.

Myös Superchristin molemmat kaksi virallista julkaistua albumia, Colorgun ja Surfing the Zeitchrist ovat nyt kokonaan kuultavissa streamina bändin verkkosivulla. Sieltä löytyy myös vanhoja keikkataltiointeja, kuvia ja musiikkivideoita.

Superchrist työstää parhaillaan kolmatta albumiaan. Rocket Science -levyn valmistumista voi seurata Facebookissa studioblogista.