Supertähti Lewis Capaldi nähdään ensi kesänä Porissa

Supertähti Suomeen.

Lewis Capaldi
AOP

Lewis Capaldi saapuu ensi kesänä Pori Jazziin. Skotlantilainen laulaja-lauluntekijä konsertoi Pori Jazzissa perjantaina 15. päivä heinäkuuta 2022.

Capaldi julkaisi debyyttialbuminsa Divinely Uninspired To A Hellish Extent vuonna 2019. Isossa-Britanniassa levy oli vuoden myydyin albumi sekä vuosina 2019 että 2020. Kaksi albumin singleistä nousi listaykköseksi myös Yhdysvalloissa, ja Someone You Loved -hitillä on Spotifyssa yli 2,1 miljardia kuuntelukertaa.

Lyhyellä urallaan Capaldi on ehtinyt voittaa vuoden parhaan kappaleen Brit Awardin ja olla Grammy-ehdokkaana samassa kategoriassa. Capaldi työstää tällä hetkellä uutta levyä, jonka on määrä ilmesyä vuoden 2022 aikana.

Pori Jazzeilla nähdään ensi vuonna Capaldin lisäksi ainakin Capaldin kanssa samana päivänä nähtävä Emeli Sandé, torstaina 14.7. esiintyvä John Legend sekä lauantain 16.7. Hector Reimagined -erikoiskonsertti. Festivaalin ohjelmisto täydentyy lähiviikkoina lisänimillä.

Pori Jazzin pääsyliput ovat myynnissä jouluhintaan 31.12. asti. Päiväkohtaiset Kirjurinluodon liput maksavat toimituskuluineen alk. 78 euroa, ja kaikki pääkonsertit kattavan kolmen päivän pääsylipun hinta on 175 euroa. Pori Jazzin pääsyliput ovat myynnissä Ticketmasterissa.