Supertähtiä Suomeen ja vientiartisteja muualle? Suomi mukana Euroopan laajuisessa promoottoriverkostossa

Fullsteam Agency on osa uutta Eventim Live -promoottoriverkostoa.

Eventim Live -verkosto lanseerattiin eilen Lontoossa. Konsertti- ja festivaalijärjestäjien verkoston tarkoituksena on pystyä vastaamaan kasvavaan kysyntään tarjota räätälöityjä ja kattavia kiertuemahdollisuuksia yli Euroopan maiden rajojen.

Suomalainen Fullsteam Agency on yksi 26:sta mukana olevasta yrityksestä.

Tämä tarkoittanee kahdensuuntaista liikennettä Suomessa: yhä useampi supertähti on mahdollista saada konsertoimaan tänne ja Euroopan-kiertueista haaveilevat suomalaisartistit saavat Fullsteamin kautta uusia ovia auki.

”Yhteistyön tiivistyminen laajentaa Fullsteamin jo nykyisellään kattavaa kumppaniverkostoa. Eventim Live -verkoston promoottoreilla eri puolilla Eurooppaa on pitkä historia työskentelystä maailman kärkiartistien kanssa, mutta näin koordinoidusti emme ole vielä aiemmin tehneet yhteistyötä. Rakenteen verkostomaisuus mahdollistaa sen, että jokainen yritys jatkaa toimintaansa itsenäisesti avaten samalla uusia mahdollisuuksia muille verkoston toimijoille”, Fullsteamin toimitusjohtaja Tuomo Tähtinen kommentoi.

Eventim Liven promoottorit ovat viime vuosina järjestäneet kiertueita ja konsertteja maailman suurimmille artisteille, kuten Ed Sheeranille, The Rolling Stonesille, Adelelle ja Beyoncélle. Verkoston 26 yritystä järjestävät 27 festivaalia ja yli 5000 vuosittaista tapahtumaa, joissa käy yli 10 miljoonaa ihmistä.

Eventim Liveen kuuluvat kaikki live-alan yritykset, joissa CTS Eventim -konsernilla on enemmistöosakkuus. CTS Eventim on Euroopan johtava lipputoimija ja Euroopan suurimpia festivaali- ja konserttijärjestäjiä. Fullsteam Agency on osa saksalaista FKP Scorpiota, joka puolestaan kuuluu CTS Eventim -konserniin. Suomessa CTS Eventimin lippuliiketoiminnasta vastaa Lippupiste. Vuonna 2018 CTS Eventim -konsernin liikevaihto oli yli 1,2 miljardia euroa.