Suurfestivaali peruttiin – syynä koronatilanteen heikentyminen ja lipunmyynnin pysähtyminen

Porin Rock in the City peruttiin.

06.08.2021

Porissa järjestettävä Rock In The City -festivaali peruuntuu kesältä 2021.

Festivaali järjestetään uudelleen ensi kesänä 2022.

Tälle vuodelle jo ostetut liput käyvät sellaisenaan vuoden 2022 festivaaleille tai ne voi käyttää elokuun puolessa välissä Jyväskylässä järjestettävillä Rock In The City -festivaaleilla. Halutessaan liput voi myös palauttaa 30. päivä syyskuuta mennessä.

Festivaalia oli määrä viettää Porin Kirjurinluodolla 20.-21. elokuuta.

Tiedote kertoo, että se jouduttiin perumaan tältä vuodelta huonontuneen koronavirustilanteen ja sen aiheuttaman lipunmyynnin pysähtymisen takia.

”Olemme pahoillamme, että joudumme perumaan tämän kesän festivaalin. Ymmärrämme, että livetapahtumia on kaivattu, mutta paheneva koronavirustilanne ei valitettavasti jättänyt muuta mahdollisuutta. Toivomme, että lipun jo ostaneet pääsevät valintansa mukaan nauttimaan festaritunnelmasta joko tänä vuonna Jyväskylässä tai sitten ensi vuonna Kirjurinluodon upeissa puitteissa”, sanoo RH Entertainment Oy:n toimitusjohtaja Riki Huhtala.

Rock in the Cityn oli määrä olla lukuisten festivaalien sarja ympäri Suomea. Koronapandemia on kuitenkin ymmärrettävästi muuttanut suunnitelmia ja festivaaleja on jouduttu perumaan.

Tänä viikonloppuna Rock in the Cityä vietetään kuitenkin Joensuussa ja ensi viikonloppuna Jyväskylässä.

Lisää luettavaa