”Tää on omasta mielestäni yks hienoimpia suomalaisia r&b/afro -biisejä ikinä” – Isaac Seneltä uusi single

Artisti julkaisee uuden ep:n kesäkuussa.

02.04.2023

Uuden Musiikin Kilpailusta ja Kuuma jäbä -biisillään viime vuonna suurempaan tietoisuuteen noussut Isaac Sene on julkaissut uutta musiikkia. Molemmat itkee -single on ensimmäinen maistiainen artistin kesäkuussa julkaistavalta ep:ltä.

Molemmat itkee on tehty yhteistyössä Turistin kanssa, joka esiintyy myös biisissä. Kappaleen tuotannosta vastaavat Obikeys ja Eetigood sekä Victor Nordis. Parisuhteen kipukohtiin avoimesti ja rehellisesti pureutuva kappale antaa esimakua kesäkuussa julkaistavan kokonaisuuden soundimaailmasta.

”Tää on ehkä tietyllä tavalla rankoin ja diipein biisi mun tulevalta projektilta. Onnistuttiin must Turistin kans tosi hyvin kietomaan molempien aika erilaiset tuntemukset konfliktitilanteiden aiheuttamasta tuskasta ja kipuilusta parisuhteessa. Tää on muutenkin omasta mielestäni yks hienoimpia suomalaisia r&b/afro -biisejä ikinä”, Isaac Sene kertoo biisistä tiedotteessa.

Tänä keväänä Provinssi Jr. -kiertueella ympäri Suomea Lauri Haavin, Pehmoainon ja Knife Girlin kanssa keikkailleen artistin voi nähdä kesällä muun muassa Sideways-, Kesärauha- ja Festivaali-festivaaleilla.

Kuuntele uusi kappale alta.

 

Lisää luettavaa