”Tää on rehellinen rakkausbiisi ikävän tunteesta” – Lauri Haavilta uusi single perjantaina

Uutta musaa tiedossa.

17.05.2023

Provinssi Jr -kiertueellakin alkuvuodesta keikkaillut Lauri Haav julkaisee perjantaina uuden kappaleen. Stara on rehellinen kuvaus menneisyyden ihastumisen kipuilusta, jota kuljettaa muistoja haikaileva kertosäe. Äänimaailmaltaan kappale on Haaville ominainen, eli paljonpuhuvaa räppiä ja luontevaa r&b:tä.

“Tää on rehellinen rakkausbiisi ikävän tunteesta. Kappale toimii tulevan levyn jonkinlaisena kahteen jakajana ja avaa pikkuhiljaa tulevan levyn puolta, jota ei olla vielä kuultu.” Haav kertoo.

Biisin tuotannosta vastaavat Grammy-ehdokkuudenkin pokannut Ruuben sekä Haavin luottotuottaja Aaro630. Kappaleesta julkaistaan perjantaina myös musiikkivideo, joka on tuttuun tapaan Max Steffansonin ja Tuomas Nurmen käsialaa.

Haav on julkaissut uutta musiikkia aktiivisesti läpi kevään. Artisti oli hiljattain mukana Suomen Spotifyn Top 50 -listan kärkeen nousseessa Costin Partyboy-kappaleessa, minkä lisäksi Haavin oma Youtube-cover Draken How About Now -kappaleesta pysyttelee yhä suosituimpien musiikkivideoiden listalla.

Lisää luettavaa