”Tähän on kuljettu mutkainen polku, mutta tässä mä nyt olen” – Mira Luodin huomenna julkaistava kakkosalbumi on päiväkirjamainen kuvaus artistin elämästä

Haureuden valtatiel julkaistaan huomenna.

12.09.2019

Mira Luodin huomenna, perjantaina 13. syyskuuta julkaistava toinen sooloalbumi kantaa nimeä Haureuden valtatiel. Albumi kertoo tiedotteen mukaan Luodin elämästä päiväkirjan tavoin muutamien kuluneiden vuosien ajalta.

Albumi poikkeaa tyylillisesti edeltäjästään, vuonna 2016 julkaistusta Tunnelivisiosta. Siinä missä debyytillä liikuttiin tummemmissa rock-maisemissa, on uusi albumi kevyempää ja popmaisempaa.

Albumilta on julkaistu singleinä Meikkaava messias, Harakiri, Plää plää pälää, Yksi syy ja DNA.

”Tähän on kuljettu mutkainen polku, mutta tässä mä nyt olen: MIRA! Levyllä kuullaan neljäkymppisen itseään etsineen naisen tarinointia eletystä elämästä. Kyseessä on perheenäiti, joka tekee töitä intohimolla, huolehtii lapsistaan kuin leijonaemo, kokeilee uutta, asettaa rajoja ja myös rikkoo niitä ratkoakseen mitä elämältä haluaa.” Luoti kuvailee.

Lopulta albumilla päädytään seikkailujen ja itsensä tsemppaamisen kautta siihen tulokseen, että rakkaus on se joka kantaa. Sitä voi antaa rajattomasti, mutta sitä ei voi kukaan viedä pois. Rakkaus, ihmevoimista se voimakkain. Minulla on arvo, minulla on oikeus ja minulla on voima, kestävä oon, minulla on taito, unelmii ja rohkeus, minulla on luottamus.”

Mira Luoti: Haureuden valtatiel (13.9.)

1. Matti, Iivari, Risto ja Aarne
2. Kännissä
3. Yksi syy
4. DNA
5. Meikkaava messias
6. Tukholmaan
7. Plää plää plää
8. Haureuden valtatie
9. Harakiri
10. 6-0

Mira Luoti esiintyy syksyllä seuraavissa paikoissa. Lisäykset mahdollisia.

21.9. Otaniemi, (Otaniemen Yö, duo)
18.10. Vaasa (Teatro)
19.10. Tampere (Olympia)
24.10. Helsinki (Tavastia-klubi)
25.10. Pori (Punainen Kukko)
26.10. Nivala (Tuiskula)
08.11. Iisalmi (Graceville)
09.11. Hämeenlinna (Suisto)
15.11. Seinäjoki (Ilona)
16.11. Kempele (Zemppi Areena)
14-15.12. Turku (Provinssi goes Viking Line)

Lisää luettavaa