Tähtimuusikot eivät ole innostuneita esiintymään Donald Trumpin virkaanastujaisjuhlissa – ”Olemme valmiita maksamaan mitä tahansa”

11.12.2016

Donald Trumpin on määrä astua uuteen presidentin virkaansa ensi tammikuussa. Tätä juhlistaakseen Trump on tiedettävästi järjestämässä tammikuussa maailmanluokan show’n, mistä kimalletta ei puutu.

Pian istuva presidentti aikoo New York Timesin mukaan kerätä 65-75 miljoonan dollarin bilebudjetin, kun yleensä presidenttien juhlallisuudet ovat maksaneet 50 miljoonan dollarin luokkaa.

Trumpin juhlien ongelmaksi on tiedettävästi muodostumassa tähtiesiintyjien saaminen. Viime viikolla Elton John korjasi väitteen, jonka mukaan hän esiintyisi juhlissa

”Elton John EI ole osallistumassa juhlaan”, tiedote painotti kapitaalein.

Nyt viihdemedia TheWrap uutisoi, että Trumpin juhlaorganisaatiossa aletaan jo hikoilla.

”He ovat valmiita maksamaan mitä tahansa. Artistit saavat nimetä hintansa”, sisäpiiriläinen oli paljastanut.

Tällä hetkellä tapahtumaan kaavaillaan esiintyjiksi Ted Nugentia ja Kid Rockia, jotka molemmat tukivat Trumpia vaalikampanjoinnin aikana. Lisäksi teksasilainen räppäri Riff Raff on ironisesti todennut esiintyvänsä juhlassa viidelläkymmenellä tuhannella dollarilla.

A-luokan pop-jättiläiset saattavat siis jäädä tapahtumasta uupumaan.

Lähteen epämääräisyydestä johtuen on vaikea sanoa, kuinka suurissa vaikeuksissa Trumpin juhla on. Se ei kuitenkaan yllätä, että muusikot ja taiteilijat eivät tapahtumasta innostu.

Lisää luettavaa