Tähtiräppärien kanssa yhteistyötä tehnyt suomalaiskaksikko kirjoitti sopimuksen Def Jamin kanssa

MVA Beats ja Jayston Def Jamille.

10.06.2020

Uutisoimme keväällä, kuinka DaBabyn Blame It On Baby –levyllä oli suomalaistuottajien MVAbeats (Vladislav Mokhin) ja JAYSTON (Juho Tuovinen) säveltämä melodia nimikkokappaleella. Sittemmin levy nousi aina Billboardin kärkeen.

Tämän lisäksi MVA Beats on tehnyt yhteistyötä Young Thugin ja Lil Skiesin kanssa, Jayston taasen Lil Durkin. Nyt hyvässä nosteessa oleva kaksikko on kiinnitetty Def Jam Finlandille.

Def Jamilla on tätä ennen kiinnitetty Evelina, Universalin alaisuudessa toimivaa yhtiötä luotsaa Pyhimys-räppärinäkin tunnettu Mikko Kuoppala.

”Olen todella iloinen, että saan tuekseni tiimin, joka ymmärtää jo olemassa olevaa visioitani ja tavoitteitani kansainvälisellä musiikkikentällä. Nyt on oikea aika painaa lisää kaasua”, kertoo MVA Beats. Jayston jakaa hänen kanssaan innostuneet näkemykset:

”Taas olen askeleen lähempänä unelmiani ja olen kiitollinen, että Universal Music ja Def Jam haluavat auttaa meitä tavoittamaan niitä. Innolla odotan mitä tulevaisuus tuo tullessaan tämän tiimin kanssa.”

Kaksikon on määrä julkaista musiikkia myöhemmin tänä vuonna. Jotain spesiaalia on selkeästi luvassa, sen kuvan saa Kuoppalan puheista:

”Pyrkimyksenämme on tehdä asioita uudella tavalla nyt ja jatkossa. Tässä projektissa se toteutuu hienosti, sillä tuottajien sainaaminen artistisopimuksella on vielä suhteellisen harvinaista. On inspiroivaa päästä kehittämään täysin uudenlaista konseptia äärimmäisen kunnianhimoisten nuorten tekijöiden kanssa.”

Uuden materiaalin pariin päästään siis myöhemmin tänä vuonna. Kuuntele alta Dababylle tuotettu kappale.

 

Lisää luettavaa