Takeoffin ampuja on pidätetty – Migos-räppäri oli ”viaton sivullinen” kuolemaansa johtaneessa tilanteessa

Houstonin poliisi kuvailee Takeoffin olleen väärässä paikassa väärään aikaan.

03.12.2022

33-vuotias houstonilaismies on pidätetty epäiltynä räppäri Takeoffin taposta. Asiasta uutisoi muun muassa The New York Times.

Suositussa Migos-triossa vaikuttanut Takeoff, oikealta nimeltään Kirshnik Khari Ball ammuttiin kuoliaaksi 28-vuotiaana noin kuukausi sitten.

Räppäri osallistui kuolinpäivänään yksityisiin juhliin, joissa oli noin 30 ihmistä. Osa paikallaolijoista pelasi jonkinlaista noppapeliä, joka eskaloitui sanaharkaksi ja ammuskeluksi.

Houstonin poliisi julkaisi tapauksesta perjantaina tiedotteen, jossa Takeoffia kuvaillaan ”viattomaksi sivulliseksi”, joka oli väärässä paikassa väärään aikaan. Räppäri ei ollut osallistunut peliin tai sitä seuranneeseen riitaan, eikä hän ollut aseistautunut.

Takeoffin murhasta epäillyn Patrick Xavier Clarkin lisäksi Houstonin poliisi on pidättänyt tapaukseen liittyen 22-vuotiaan Cameron Joshuan laittomasta aseen hallussapidosta. Tapahtumia jouduttiin tutkimaan valvontakameramateriaalin, paikalta kuvattujen videoiden ja fyysisten todisteiden avulla, sillä kukaan paikalla olleista ei ole antanut lausuntoa poliisille.

Clarkin on epäilty suunnitelleen pakoa Meksikoon, minkä vuoksi syyttäjä on esittänyt ampujan takuusumman asetettavan miljoonan dollarin suuruiseksi.

Lisää luettavaa