”Tällainen mustamaalaus on aivan perseestä” – Taylor Swift teki twiitillään Damon Albarnista internetin vihatuimman miehen

Albarn syytti omista kommenteistaan toimittajaa.

25.01.2022

Damon Albarn antoi Los Angeles Timesille haastattelun, josta on noussut melkoinen kuohu somessa. Albarn aloitti väheksymällä suurin piirtein kaikkea uutta musiikkia. Hänen mukaansa lähes kaikki tämän hetken biisinkirjoittajat luottavat vain vallitsevaan estetiikkaan, eivätkä itse kappaleet tule kestämään aikaa.

Haastattelija mainitsee Taylor Swiftin esimerkkinä erinomaisesta laulunkirjoittajasta. ”Hän ei kirjoita omia biisejään”, Albarn lataa. Kun haastattelija sanoo Swiftin nimenomaan olevan biisinkirjoittaja, Albarn jatkaa kyseenalaistamista ja sanoo, ettei yhteistyössä muiden kanssa kirjoitettuja kappaleita lasketa.

”En vihaa häntä, mutta laulunkirjoittamisella ja muiden kanssa yhteistyönä biisien tekemisessä on valtava ero”, Blur-nokkamies kommentoi.

Haastattelu päätyi myös Swiftin tietoisuuteen, eikä laulaja-laulunkirjoittaja riemastunut.

”Damon Albarn, olin suuri fanisi, kunnes näin tämän haastattelun”, Swift twiittasi.

”Kirjoitan KAIKKI omat kappaleeni. Sinun heittosi on täysin virheellinen ja todella vahingollinen. Sinun ei ole pakko pitää biiseistäni, mutta tällainen mustamaalaus on aivan perseestä.”

Lienee sanomattakin selvää, että Swiftin 90 miljoonan Twitter-seuraajan joukosta löytyi ”jokunen” twiittaaja ilmaisemaan halveksuntansa Albarnin suuntaan. Albarn itse saapui Swiftin twiitin alle pyytämään anteeksi, tavallaan. Tai ainakin syyttämään toimittajaa omista kommenteistaan.

Lisää luettavaa