Tälle kappaleelle kannattaa antaa kolme minuuttia – päätä sitten pysytkö mukana

Tommishockilla on herkät hetkensä Mustan Maseratin kanssa.

19.08.2018

Kerroimme jo kesäkuussa tästä Tommishockin Musta Maserati -kappaleesta, joka tulee löytymään hänen vielä tänä vuonna ilmestyvältä albumilta. Biisillä vierailee kertosäkeessä muun muassa Ruusut-yhtyeestä tuttu Alpo Nummelin.

Jos kappale ei vielä silloin vanginnut kuulijaansa, niin hiljattain julkaistu Video Kallialan tuotantoa oleva video tuo esille, miten hienosta kappaleesta on kyse. Biisi on paitsi laadukas tuotannollisesti, niin Tommishockin äänessä on melankoliaa, joka saa syventymään biisin tarinaan. Kuten kertosäkeessä lauletaan, taivaanrannassa kajastaa valoa, joten lohduttomasta matkasta ei ole kyse.

Samalla nähdään ja kuullaan myös mielenkiintoinen viittaus rap-maailmaan. Tommishock räppää siitä, miten Pyhimyksen puhelu laski tulotason ”puokkiin”. Eli viitataan Ruger Hauerin lopettamiseen. Samalla Tommishock pitää yllään collegepaitaa, jossa lukee ”Kaikki on hyvin”. Tämä on Paperi T -viittaus, joka niin ikään oli Ruger Hauerin jäsen.

Suosittelemme tsekkaamaan Nummelinin tuotantoa olevan kappaleen alta. Eiköhän tämä saa odottamaan Tommishockin tulevaa levyä.

Lisää luettavaa