Tallinnan Sweet Spot -festivaali kahden viikon kuluttua – Kulttuurikattilassa kiehuu pian myös suomalaistähtien voimin!

Sweetspot on pian täällä! Tai siis ihan naapurissa.

11.07.2018

Tallinnan keskustaan nousee heinäkuussa täysin uudenlainen huippuartistien festivaali Sweet Spot, joka kerää Kulttuurikattilan alueen neljälle lavalle 27.-28. heinäkuuta kansainvälisiä indie-musiikin sekä rockin, popin, jazzin ja elektronisen musiikin mielenkiintoisimpia esiintyjiä.

Viron parhaaksi matkailukohteeksi viime vuonna valittu Kulttuurikattila ei täyty pelkästään musiikista vaan myös mittavasta pienpanimoiden ja huippuravintoloiden visuaalisesti näyttävästä maailmasta.

Festivaalin esiintyjinä nähdään mm. Roisin Murphy, Tom Odell, London Grammar, Jose Gonzalez, Mew sekä Ewert and The Two Dragons sekä Suomea edustavat Pyhimys ja Onni Boi.

Tapahtuma-alueelle on helppo tulla niin Tallinnan keskustasta kuin suoraan matkustajalaivoilta, sillä Kulttuurikattilaan on molemmista vain viiden minuutin kävelymatka.

Festivaalialueelle on myynnissä molempina päivinä vain 10 000 lippua, mikä takaa yleisölle intiimin musiikkinautinnon niin Kulttuurikattilan sisätiloissa kuin alueen tunnelmallisen puistoalueen ulkolavoilla. Festivaalille on tulossa kaikkiaan yli 40 artistia ympäri maailman.

Kahden päivän lippuja on saatavilla 79 euron hintaan ja yhden päivän lippuja 54 euron hintaan täällä sekä Lippupisteessä ja Tiketissä.

Festivaalin nettisivut löydät täältä.

Lisää luettavaa