Tältä kuulostaa kun trance kohtaa suomipopin: LUMO julkaisi uuden kappaleensa

LUMOn uusi kappale "Ilman Sua" nyt kuunneltavissa.

11.06.2024

Elektronisen popin tulokas LUMO julkaisi debyyttisinglen Ilman Sua. Kyseessä on laulu toisesta irtautumisesta ja parantumisprosessista. Kappaleella taistellaan vapauden ja menetyksen pelottavassa välimaastossa. Kappaleen teksti on tehty yhdessä Anna Rapinojan kanssa ja kappaleen on tuottanut Joona Karsimus.

 

”Alkuvuodesta löysin vanhan kertsiaihion ja rupesin työstämään siitä biisiä, jonka kuulin jo melkein valmiina mun mielessä. Lähdin kirjoittamaan siitä tunteesta, kun eron jälkeen on vapaa, mutta vailla turvapaikkaa. Ollaan nyt noin vuoden ajan tehty Joonan kanssa musaa, jossa mun rakkaus konemusaan kuuluu, jossa trance ja house yhdistyy poppiin. Kuuntelin alkuvuodesta paljon mm. Armin Van Buurenin vanhaa tuotantoa, ja Safari Duon The Bongo Songia, joka soi mulla jatkuvasti päässä. Niistä vaikutteet saattaa huomata sävellyksessä ja tuotannossakin. Teksti kirjoitettiin valmiiksi Annan kanssa ja Joona loihti upean tuotannon mun demon pohjalta, ja muutamassa kuukaudessa biisi olikin jo valmis ja nyt ulkona! Hurjaa ja niin siistiä!” artisti avaa kappaleen syntyä.

 

Yhdessä tuottajan kanssa he luovat musiikkia, joka yhdistelee rohkeasti eri genrejä. Tuotannossa vuosituhannen alun ja 90-luvun trance- ja house-musiikin soundit kohtaavat nykypäivän elektronisen popin. LUMO on ammentanut inspiraatiota artisteilta, kuten ChisuLoreen ja Above & Beyond.

 

LUMO -artistinimen takana on alun perin Joensuusta lähtöisin oleva Anna Lahtinen. Anna on valmistunut Pop & Jazz Konservatoriolta muusikoksi ja opiskelee tällä hetkellä musiikin tekemistä ja tuottamista Metropoliassa. Anna on viimeisen vuoden keskittynyt kirjoittamaan biisejä tulevalle EP:lle. Mentorina matkalla on toiminut tuottajalegenda Riku Mattila. Ensimmäisen singlen LUMO julkaisi omakustanteena.

Voit kuunnella kappaleen alhaalta.

Lisää luettavaa