Tältä näyttää Tampereen keikkasyksy: Tavara-asemalla ja Tullikamarilla esiintyy loppuvuoden aikana yli sata huippuartistia

Tapahtumatalojen lavoille nousevat esimerkiksi Behm, Käärijä, Juha Tapio, Miljoonasade, Paperi T ja Ruusut.

03.09.2023

Tampereen Tavara-asemalle ja Tullikamarille on julkaista runsaasti uusia keikkoja. Loppuvuoden aikana luvassa on poppia, metallia, jazzia, kansainvälisiä vieraita ja kiinnostavimpia uusia artisteja.

Tavara-asemalle saapuvat esimerkiksi Suomen rakastetuimpiin esiintyjiin lukeutuva Juha Tapio, diskopopin kuningattarena tunnettu Erika Vikman ja Suoraan sydämeen -hitillään soittolistat valloittanut Karri Koira.

Tullikamarilla puolestaan esiintyvät muun muassa Merkittäviä eroja -albumin 22. syyskuuta julkaiseva Behm ja energisistä keikoistaan tunnettu Kuumaa. Raskaampaa puolta edustavat esimerkiksi islantilainen Sólstafir, Stam1na, Sonata Arctica ja Stratovarius. Pakkahuoneella järjestetään lokakuussa myös useita ikärajattomia tapahtumia kuten Käärijän ja rap-artisti Cledosin konsertit sekä kovassa nosteessa olevien Mouhousin ja Costeen yhteiskeikka.

”Keikkasyksystä on tulossa todella vilkas molemmissa tapahtumataloissamme. Nyt kun Tavara-aseman toiminta on päässyt täyteen vauhtiin, pystymme tuomaan Tampereelle entistä monipuolisemmin kiehtovaa elävää musiikkia. Syksyn keikkakalenterista löytyy suosikkiesiintyjien lisäksi uusia, kiinnostavia nimiä ja kansainvälisiä harvinaisuuksia”, Tampereen Kulttuurikamarin ohjelmapäällikkö Janne Laurila kertoo.

”Tahdomme palvella entistä paremmin myös nuoria musiikin ystäviä. Siksi olemme päättäneet, että erotamme tietyillä keikoilla anniskelualueen muusta tilasta. Myös ikärajattomalla lipulla pääsee halutessaan seuraamaan keikkaa eturivistä.”

Huippusuositut yökerhot ja Second Hand -tapahtuma saavat jatkoa. Tavara-asemalla ilmiöksi muodostuneita K40-discoja järjestetään joka kuukausi, ja Tullikamarin Klubilla jatkuvat indiebileet Hang the DJ ja Big Pop sekä elektronisen musiikin klubi Rave Rave.

”Marraskuussa tapahtumatalon valloittaa jälleen suosittu Tavara-asema Second Hand. Kolmatta kertaa järjestettävä tapahtuma on osoittanut, että vastuullinen kuluttaminen kiinnostaa ja tapahtumataloilla voi olla näkyvä rooli sen edistämisessä”, Tampereen Kulttuurikamarin markkinointi- ja myyntipäällikkö Kristiina Paananen kertoo.

Tullikamarin tähän mennessä julkaistun ohjelmiston löydät täältä. Tavara-aseman tulevat keikat on puolestaan listattu tänne. Ennakkoliput kaikkiin tapahtumiin myy Tiketti.

Lisää luettavaa