Tältä näyttää vuoden striimatuimman kotimaisen kappaleen musiikkivideo – Reino Nordin antautuu

Reino Nordin antautuu.

11.12.2017

Reino Nordinin ura levy-yhtiö PME:n rosterissa on käynnistynyt enemmän kuin hyvin. Toki laulaja on ollut enemmän ja vähemmän tunnettu aiemminkin, mutta nyt homma tuntuu kääntyneen sille kuuluisalle ”nextille levelile”.

Viime Vuonna Reino Nordin puhui Rumban haastiksessa Reikki 2.0.:sta. Tällöin Reino Nordin kommentoi omaa muutostaan näin:

”Pari kolmekin vuotta olen tätä laivaa yrittänyt kääntää isommille vesille. Ehkä se viimeinen isku oli tosiaan, kun tajusin, että en pysty tuottaa itsekseni enää ihan niin hyvää musiikkia kuin haluan tehdä. Tarvitsin joukkueen ja sitten kuin salama kirkkaalta taivaalta sainkin ehkä Suomen parhaan tiimin. PME:llä oli hyvät linkit parhaisiin tuottajiin ja sovin ’perheeseen’ loistavasti. Homma todella eteni.”

Laiva todellakin tuntuu kääntyneen isommille vesille. Tänä vuonna laulajalta saatiin Antaudun-levy ja sen nimikkobiisi on noussut Suomen striimatuimmaksi kappaleeksi. Biisi on kellottanut pelkästään Spotifyssa reippaat 11 miljoonaa kuuntelua, joka on huima määrä.

Nyt tästä ennätyksellisestä biisistä on tullut myös musiikkivideo. Tämän lisäksi tänään saatiin tietää, että Reino Nordin on ehdolla helmikuussa järjestettävässä Emma-gaalassa Vuoden miesartisti, Vuoden pop, Vuoden albumi, sekä Vuoden biisi –kategorioissa.

Katso alta miten Reino Nordin antautuu.

Lisää luettavaa