Tämä on nerokasta: irlantilaislaulaja yhdisti coverissaan Taylor Swiftin ja Kanye Westin

Dermot Kennedy tietää mitä tekee.

Daniel King

Ilosaarirockissa tänä kesänä esiintynyt Dermot Kennedy on varsin nokkela tapaus. Loppukuusta Without Fear -albumin julkaiseva laulaja vieraili BBC Radio 1 -kanavan lähetyksessä.

Studiossa hän vetäisi livenä hittinsä Outnumbered. Yleisesti asiaan kuuluu myös yksi cover-versio jonkun toisen artistin kappaleesta. Kennedy sai neronleimauksen ja päätti yhdistää Taylor Swiftin ja Kanye Westin kappaleet. Tunnetusti Swift ja West eivät ole juuri minkäänlaisissa väleissä ja The Life of Pablo -levyllä West riimitteli Swiftistä hyvin alatyylisesti.

Vihanpito kaksikon välillä alkoi siitä, kun Swift pokkasi palkinnon musiikkivideostaan ja West karkasi lavalle ilmoittaakseen, että Beyoncén olisi pitänyt voittaa. Sen jälkeen vuodet ovat olleet tuulisia.

Dermot Kennedy, kuten muutama muukin, tietää tämän ja päätti hyödyntää tilanteen. Siispä hän vetäisi osuuden Taylor Swiftin kappaleesta Lover ja Kanye Westin kappaleesta Flashing Lights. Jousisovitus on toimiva ja biisit naittuvat yhteen kiusallisen hyvin. Samalla Kennedy paljastaa oman lahjakkuutensa laulajana, eikä se puhelaulukaan kovin huonosti suju.

Sen pidemmittä puheitta suosittelemme katsomaan mainitun livevedon alta. Sen alta löytyy jutussa mainittu Outnumbered.