Tämä suomalainen on todellinen renessanssitaitelija, joka osaa kaiken – uusi räppibiisi jää päähän takiaisen tavoin

Hienoa musiikkia!

14.11.2022

Rumban postilaatikkoon lähetettiin eilen video erään hiphop-intoilijan toimesta.

Videon tekijäksi (ei lähettäjäksi!) paljastui vantaalaisen artistin, biisintekijän ja taiteilijan Tommi Salmelaisen Re-T-taiteilijanimen alla tekemä kappale Friikeis on voimaa. Jää muuten päähän takiaisen lailla tämä biisi!

Salmelainen on kohtalaisen ahkera artisti, sillä hän tekee musiikkia peräti viiden eri aliaksen voimin: Re-T-nimen alla hän tekee kotimaistä räppiä,  omalla nimellään hän esittää Leevi and the Leavings -henkistä poppia, Tommi from Finland – nimen alla taas englanninkielistä rytmipoppia, John Vain -aliaksella englanninkielistä folkahtavaa poppia sekä Win Win Jones -nimellä englanninkielistä rokkia. Huh! Salmelainen on myös vaikuttanut bändeissä Reprinted ja WOTZC.

Kotisivujensa mukaan monitoimitaiteilija aloitti maalaamisen vuonna 2017. Maalauksia syntyi yli 350 kappaletta, joista yli 300 löysi uuden kodin. Salmelaisen  taidetta löytyy muun muassa Haloo Helsingin Elliltä, Anssi Kelalta, Remu Aaltoselta ja Ed Sheeranilta. Päätoimensa ohella Salmelainen toimii myös mainossuunnittelijana, mallina, videotuottajana ja ääninäyttelijänä, kertovat hänen kotisivunsa täällä.

Ai niin, ja kotsivujen mukaan ”Tommi Salmelainen on erikoistunut yritysten liiketoiminnan virittämiseen neuro- ja käyttäytymis(talous)tieteellisen tiedon avulla.”

Kuuntele Friikeis o voimaa! alta.

Lisää luettavaa