Tämänvuotinen levyale sisältää myöskin vinyylejä

12.01.2011

Suurien liikkeiden alennusmyynteihin tiensä löytää monia viimeaikaisia julkaisuja, sekä cd:nä että vinyylinä.

Jatkuvasti laskevaa levymyyntiä elvyttämään järjestetään jo viidennettä kertaa vuosittainen levyale. Alennus alkaa tammikuun 14. päivä ja jatkuu kuun loppuun asti.

Tällä kertaa myöskin vinyylilevyt kuuluvat alennusvalikoimaan. ”Vinyylilevy on selkeästi tuote, jota osa kuluttajista on kaivannut täydentämään digitaalista valikoimaa”, sanoo Musiikkituottajien edustaja Lauri Echardt.

Erityisyytenä alessa on tarjolla vinyyliostajille kangaskassi Pertti Jarlan piirtämällä Fingerpori-kuvituksella. Kasseja on vain rajoitettu määrä, joten nopeasti liikenteeseen!

Alennukseen osallistuvia liikkeitä ovat useat tavaratalot, sekä nettikaupoista mm. Levykauppa Äx, Cdon.com, Stupido ja 8raita.

Vinyylien kohokohtina mainittakoon Magenta Skycoden (kuvassa) uuden levyn Relief, Asana nykyään tunnetun Avaimen suomihiphop-klassikko Punainen Tiili sekä Samuli Putron Elämä on juhla.

Cd-levyjen alennuksista löytyy Minä ja Ville Ahosen debyytti, Arcade Firen The Suburbs,  Kemmurun Meiltä puuttuu kaikki, Hurts -yhtyeen Happiness sekä Jukka Pojan Rumban sivuilla keskustelua herättänyt Kylmästä lämpimään.

Katso tarkempi valikoima ja tapahtumaan osallistuvat liikkeet kaupungittain levyalen sivuilta.

Lisää luettavaa