Tampere Piknik -tapahtuma perutaan, kerrankin suoraa puhetta: lippuja myytiin liian vähän – onneksi tilallekin saatiin jotain

Piknik muuttuu Superviikoksi.

13.04.2022

Vähäisestä kysynnästä johtuen Tampere Piknik -tapahtuma Tampereen Särkänniemen Tapahtumarannassa 8.-9.7. perutaan.

Osa tapahtuman ohjelmistosta siirtyy Tullikamarille. Samalla tarjolle tulee Tullikamarin Superviikko -konserttisarja. 7.-9. heinäkuuta lavalla nähdään Kaija Koon, J. Karjalaisen ja Ellinooran omat konsertit. Lisää julkistuksia on tulossa myöhemmin.

Kuluttajakäyttäytymisen muutos, jossa liput ostetaan vasta lähempänä tapahtumaa, on hankaloittanut isompien tapahtumien tuotantoa.

”Festivaalien järjestämiskustannukset ovat olleet kasvussa johtuen ohjelmiston ja infran hinnannousuista, mikä osaltaan on seurausta muun muassa kasvaneista kuljetuskustannuksista. Heikko kannattavuus pakottaa järjestäjiä tekemään vaikeita päätöksiä. Lämmin kiitos lipunostajille ja samalla pahoittelut aiheutuvasta mielipahasta sekä vaivannäöstä lippupalautusten ja mahdollisten matkasuunnitelmien muutosten vuoksi”, kommentoi tapahtuman promoottori Timo Isomäki.

Lipunostajat voivat hakea lippurahapalautuksia ostopaikoista.

Tullikamarin Superviikon lipunmyynti alkaa Lippupisteessä ja Tiketissä perjantaina 15.4. klo 10.00. Sen aikataulun näet alta.

Tullikamarin Superviikko

to 07.07. Julkaistaan myöhemmin
pe 08.07. Ellinoora
la 09.07. J. Karjalainen (klo 19)
la 09.07. Kaija Koo (klo 23)

Liput: alkaen 35e
Lipunmyynti: Tiketti ja Lippu.fi

Lisää luettavaa