Tamperelaisyhtye julkaisi ehkä alkuvuoden kauneimman musiikkivideon

Tamperelaisorkesteri Tomi Nordlund & Syvä joki julkaisi tänään Syvä joki -singlen ja sen musiikkivideon. Kappale on neljäs maistiainen myöhemmin keväällä julkaistavalta Maisemia-esikoisalbumilta. Albumin julkaisee uusi levymerkki Soit Se Silti, jonka perustajia yhtyeen nokkamies, Tomi Nordlund on.

YouTube video

Rumbankin avustajana aiemmin ollut musiikin monitoimimies Nordlund kertoo, että tämän “klassisehkon rock-eepoksen” perustana on kitaranäppäily, jonka hän sävelsi jo 15 vuotta sitten. Lopullisen muotonsa aihio sai vasta Syvä joki -yhtyeen kanssa.

Visuaalisesti vaikuttavan Syvä joki -videon ovat ohjanneet Harri Joensuu ja Tomi Wahlroos. Komeisiin ulkokuviin on haettu inspiraatiota Jim Jarmuschin Dead Man -elokuvasta. Hyvä, tämä on kaunista katsottavaa!

Jos halajat nähdä Tomi Nordlundin ja Syvän joen elävänä, se onnistuu seuraavan kerran tulevana perjantaina 3. helmikuuta Olympia-korttelissa Tampereella. Yhtye avaa iltamat lämmitellen lavan valmiiksi Samae Koskiselle ja hänen yhtyeelleen Korvalääkkeelle. Katsasta myös Tomi Nordlundin & Syvän Joen viime kesänä julkaistu Hiljainen tuuli -musiikkivideo!

YouTube video

Lisää luettavaa