Tänään tiedossa harvinaista herkkua – Suomen albumilistan ykkönen todellisella erikoiskeikalla Helsingissä!

Gaselllit vetää tänään erikoiskeikan.

Markus Paajala

Marraskuun alussa Suomen albumilistan ykköseksi noussut (tästä lisää täällä) Gasellit soittaa tänään ikärajattoman keikan Helsingin Kuudennella linjalla.

Gasellit itse kertoo erikoistapahtumasta näin:

”meille on tullut uuden jano-levyn myötä paljon pyyntöjä ikärajattoman keikan järjestämisestä helsingissä. idea on kiinnostanut jo pitkään, mutta me haluttiin saada järjestettyä tapahtuma mahdollisimman hyvään keikkapaikkaan.

no nyt on sen suhteen hyviä uutisia! nimittäin ikärajattomat jano-levyjulkkarit järjestetään yhdellä meidän suosikkiklubeista, kuudennella linjalla, tapaninpäivänä 26.12.! käytössä on huippuluokan äänentoisto ja valot. tiskeiltä saa ostettua normaalisti alkoholittomia juomia. alkoholijuomia ei ole myynnissä.

illan ohjelmassa on ainakin meidän täyspitkä jano-levyn julkkarikeikka ja koitetaan myös saada joku hyvä dj pitämään tunnelmaa yllä ennen keikkaa ja sen jälkeen. ovet avataan kello 19:00 ja keikka alkaa noin kello 21:00. keikan jälkeen on mahdollista ostaa meiltä gasellit t-paitoja ja kangaskasseja huokeaan hintaan.

tervetuloa kaikenikäiset kaverimme tapaninpäivänä bailaamaan meidän kanssa! kutsu ystävätkin mukaan!”

Eli sinne vain kaikki vaikkapa omien lasten tai sukulaismuksujen kanssa sekaan laulamaan mukana. Toki myös ”yli-ikäisenä” voi paikalle mennä.

Tapahtuman Facebook-sivuille pääset tästä.