”Olen tänne liian seksikäs” – jenkkiräppäri joutui putkaan

Tämä on kyllä erikoinen tarina.

10.08.2016

Toisinaan sattuu ja tapahtuu. Nyt on sattunut ja tapahtunut kunnolla kun Theophilus London joutui putkaan. Theophilus London on nimestään huolimatta Yhdysvalloista ja ei välttämättä ole aivan tuttu nimi kaikille muutoinkaan.

Mies onkin varsinaisen soolomateriaalinsa sijaan saattanut tulla tunnetummaksi yhteistyöstään Kanye Westin kanssa. Suurempia ihmeitä ei siis ole, että jos Kanyen niin myös Londonin elämässä tuntuu tapahtuvan aina välillä erikoisia asioita.

Putkareissu käynnistyi siitä hetkestä, kun London oli ajellut New Yorkin Greenwich Villagessa taksilla. Lompakosta ei löytynyt kuin satasen dollareita ja kuskilla ei ollut niihin vaihtorahaa tai sitten kuski ei niitä halunnut antaa. Lopulta tilanne johti siihen, että Theophilus London rikkoi perusteellisesti kuskin matkapuhelimen.

Tämän jälkeen räppäri päätti rientää elokuvateatteriin ja ostaa lipun. Poliisit olivat kuitenkin tällä kertaa nopeampia ja elokuvan sijaan mentiinkin istumaan putkaan.

Tähän tarina ei toki jää, vaan sitten alkoi tähän aikakauteen sopiva livetwiittaus.


On varsin ikävää joutua putkaan 1500 dollaria maksaneissa farkuissa.


Joku oli myös iskenyt silmänsä Theophilukseen. Theophilus kertoi olevansa niin seksikäs, että poliisit antavat hänen twiitata putkasta.


Lopulta kaikki päättyi ainakin toistaiseksi hyvin ja Theophilus London oli vapaa lähtemään. Videolta näkyy myös hymyilevä poliisi, joten asia taidettiin saada hyvin nopeasti sovittua.

Huomattavaa onkin, että myös vapaalla jalalla kyseessä on ilmeisen kova twiittaaja.

Lisää luettavaa