”Tässä ep:ssä on yhä vähemmän ja vähemmän kyse minusta” – Yungblud käsittelee faniensa elämän vaikeimpia hetkiä

Yungblud julkaisi uuden ep:nsä tänään!

Universal Music

Brittiartisti Yungblud (oik. Dominic Harrison) julkaisi tänään ep:nsä The Underrated Youth. Voit kuunnella ep:n uutisen lopusta.

Ep:llä on yhteensä kuusi kappaletta, joista kolme artisti julkaisi etukäteen singleinä. Viimeisimpänä etukäteisjulkaisuna ep:ltä saatiin viime perjantaina single Original Me, jolla feattaa Dan Reynolds (Imagine Dragons). Ep:ltä on julkaistu aiemmin lisäksi nimikkosingle Hope for the Underrated Youth sekä Parents.

Ep:tä ovat olleet tuottamassa Matt Schwartz (esim. Massive Attack, Robbie Williams) sekä Mike Crossey (esim. Arctic Monkeys, The 1975).

Yungblud kuvailee uutta ep:tään tiedotteessa seuraavasti:

”Tässä ep:ssä on kyse kaikista niistä ihmisistä, joita olen tavannut ja niistä tarinoista, joita olen saanut kuulla parin viime vuoden aikana. Fanini kertovat minulle jatkuvasti kaikista niistä uskomattomista asioista, joita he ovat läpikäyneet kuten kaapista ulostulo omille vanhemmille tai sukupuolenkorjausprosessin läpikäyminen. Jokaisen päivän, jokaisen keikan, jokaisen saamani yksityisviestin myötä tässä ep:ssä on yhä vähemmän ja vähemmän kyse minusta, ja enemmän tästä joukosta ihmisiä, jotka ovat kerääntyneet yhteen taistelemaan kaiken sen puolesta mihin uskomme”

Yungbludin ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa albumi on viime vuonna julkaistu 21st Century Liability. Tänä kesänä artisti esiintyi myös ensimmäistä kertaa Suomessa, Seinäjoen Provinssissa.