Tässä sitä ollaan taas – Tyrävyö palaa keskuuteemme uuden videon kera

”Hakkaamme päätä seinään, eikä se rikki mee”, laulaa Tyrävyö uudella singlellään. Rumban sivuilla ensi-iltaan tuleva Tässä sitä ollaan taas -biisi on kaksoisviestintää selkeimmillään: noin periaatteessa tytöstä ja pojasta kertova kappale on yhtä paljon laulu myös vuosituhannen vaihteessa tähteyttä maistaneesta esittäjäyhtyeestä.

”Vaikka kyseessä onkin rakkauslaulu, paria sanaa muuttamalla biisihän voi kertoa myös Tyrävyöstä. Tässä sitä ollaan taas”, yhtyeen keulamies Eero Valorinta luonnehtii.

”Videon toteutuksesta vastasi Hard Poker Studio ja pääpaholaisena toimi Jussi Ryöpäs. Tuotantoporukka kävi kuvailemassa meidän toimintaamme kevään ja kesän aikana, ja niistä sitten koostettiin videopläjäys, johon ympättiin mukaan vielä pientä tarinan tynkääkin.”

Tyrävyön Elämänpaneeli-albumi julkaistaan 11. syyskuuta. Syyskuussa orkesterin voi nähdä keikalla 18.9. Lappeenrannan Totemissa, 19.9. Lahdessa Möysän Musaklubilla, 25.9. Salon Hometownissa ja 26.9. Helsingin On the Rocksissa. Koko syksn keikkatiedot löytyvät orkesterin Facebook-sivuilta.