Tässäkö seuraava kansainvälinen supertähti? – Jorja Smith julkaisi alkuvuoden sykähdyttävimmän singlen

Jorja Smithin nimi kannattaa kirjoittaa muistiin.

13.01.2018

Jorja Smith käänsi monien musiikin ystävien katseet jo kesän Teenage Fantasy -kappaleen ja Preditah-yhteistyö On My Mindin avulla, mutta nyt Smith taisi julkaista kappaleen, joka saa loputkin korvat hörölle. Let Me Down on nimittäin iso kappale.

Smithin ääni tuo hieman mieleen Adelen, mutta ilman Adelelle tyypillistä ylilatausta. Jorja Smithin tapa laulaa on huomattavasti vähäeleisempi mitä brittikollegansa, eikä Let Me Down -balladi tee asiaan poikkeusta.

Jorja Smithin kappaleet ovat usein hyvin tunnelmallisia ja hivenen synkän oloisia. Varsinaista poikkeusta tämä uusi kappale ei tee, mutta tuo kuitenkin esille laulajan monipuolisuutta.

Suosittelemme kuuntelemaan biisin alta. Mukana on Stormzy, joka sopii tähän rauhalliseen kappaleen varsin hyvin. Se ei toki ole yllätys, mikäli on Stormzyn musiikkia jo ennen kuunnellut.

Keikkakävijöille kerrottakoon se, että Jorja Smith on jo kiinnitetty Göteborgissa järjestettävään Way Out Westiin (9.-11.8.), joka järjestetään samalla viikolla mitä Flow Festival. Mahdollisia, iloisia keikkauutisia odotellessa.
Lisää luettavaa