Tässäpä iloinen yllätys: Laineen Kasperilta uusi levy huomenna – luvassa vuoden räjähtävin ja raivokkain hip hop -albumi

Laineen Kasperilta uusi levy huomenna!

30.05.2024

Laineen Kasperi julkaisee huomenna uuden albumin. Levyn nimi on Dope, ja se on ahkeran räppärin 12. studioalbumi kyseisellä aliaksella.

Tiedote kuvailee albumia lennokkaasti muun muassa seuraavin sanoin:

David Foster Wallace jakoi filosofiassaan ihmisen toiminnan tavoite- ja arvorationaalisiin motiiveihin. Esimerkiksi McDonald’s edustaa liiketoiminnassaan tavoiterationaalista, mahdollisimman suurta taloudellista tulosta tavoittelevaa motiivia, kun taas esimerkiksi edesmennyt Mare Chiaro -ravintola arvorationaalista, omaehtoisuuteen ja ”rakkaudesta lajiin” perustuvaa motiivia. Laineen Kasperin Dope on valmistettu arvorationaalisten motiivien ohjaamana, ja siksi tätä kyseistä albumia ei mitenkään mainostella tai tyrkytetä, vaan jaetaan kuultavaksi niille, jotka sitä saattaisivat haluta kuulla.”

Rumba sai albumin ennakkoon kuultavaksi, ja kyseessä kuulostaisi olevan artistin tähän astisen uran hankalin levy. Tämä ei siis missään tapauksessa huonolla tavalla, sillä albumi täytyy kuunnella useaan otteeseen, jotta siitä saa otteen.

Dope ilmestyy suoratoistopalveluihin 31. päivä toukokuuta.

Lisää luettavaa