Tästäkin hitistä on jo kymmenen vuotta – Nyt Estelle on tulossa takaisin, mutta vieläkö artistin tekemiset kiinnostaa?

Muistatko Estellen? Kyllä kannattaisi.

25.08.2018

Estellen American Boy on sitä aikakautta, kun Kanye Westillä oli vielä takatukka. American Boy oli yksi vuoden 2008 isoimmista hiteistä ja teki Estellestä samalla tähden. Estelle oli viimeisiä uusia artisteja, joiden tuotoksilla West vieraili, ilman että artistilla olisi ollut minkäänlaisia kytköksiä esimerkiksi Westin Good Music -levy-yhtiöön.

American Boy ei ole menettänyt tehoaan, mistä puhuu puolestaan 64 miljoonaa näyttökertaa. Esimerkiksi Westin Bound 2 -videolla on vain neljä miljoonaa katselua enemmän, vaikka video on julkaistu striimiaikakaudella ja sisälsi huimaa viraalipotentiaalia pelkästään Kim Kardashianin ansiosta.

Sittemmin Estellen tähti on hiipunut ja vuoden 2008 läpimurtolevy Shinen jälkeiset tuotokset eivät ole kiinnostaneet juuri ketään.

Nyt laulaja on tulossa kovaa vauhtia takaisin ja tulevalta albumilta on julkaistu useampi single. Uunituore Sweetly muistuttaa, että miten lahjakkaasta laulajasta on kyse.

Estellen seuraava albumi on nimeltään Lover’s Rock ja se julkaistaan 7. syyskuuta, eli hyvin pian. Ota Sweetly ja American Boy haltuun alta.


Lisää luettavaa