Tavastialla nähdään joulukuussa kunnon Olari All-Stars – lauteilla MC Taakibörsta, Tuomio & Kone, Raimo ja Ässä

Olarin edustus pakkautuu Tavastialle joulukuussa.

10.09.2017

Joulukuun 8. päivä Tavastialla nähdään melkoinen Olari All-Stars. Mukana on kaikki vuosituhannen alun tärkeimmät päänaukomis- ja sekoittamisräppärit, mitä Espoosta tuolloin sikisi: MC Taakibörsta, Tuomio & Kone, Raimo ja Ässä.

Räävitön MC Taakibörsta, eli Davo, Edu ja Setä Koponen, tekivät comebackin viime joulukuussa. Silloin Tavastia myytiin loppuun minuutissa. Tuomio ja Kone julkaisivat paluulevyn Rokkaa vuonna 2015.

Raimo, joka on kankeudestaan huolimatta yksi ensimmäisiä ja autenttisimpia suomiriimittelijöitä, on viihtynyt viime vuosina feattaajan roolissa muun muassa Petoksen ja Jeijjon ja Nupin kappaleilla. Ässää on näkynyt tätäkin vähemmän.

Koko porukka kuuluttaa lyriikoissaan Espoon Olarin nimeen, ja on joko asunut siellä tai notkunut kulmilla. Jostain syystä juuri Olarista nousi yksi tärkeimmistä suomiräpin kasvukeskuksista 2000-luvun alussa. Näille nyt keski-ikäisille jermuille olemme paljon velkaa.

Liput Tavastian keikalle 8. joulukuuta löydät täältä. Tapahtuman Facebook eventin löydät täältä.

Raimo, Ässä, Tuomio ja Kone nähtiin yhdessä muun muassa legendaarisella videolla Negatiivista palautetta (2003). Kaikkein sekavin habitus oli tuolloin ehdottomasti Ässällä, jonka rassinantohourailua videon lopussa ei voi unohtaa.

Lisää luettavaa