Täydellisin suomalainen Pet Shop Boys -poppisbiisi on tässä – suositellaan myös Leevi and the Leavings -faneille

Tams julkaisi uuden videon.

13.12.2022

Suomidiscon vaihtoehtoisempaa laitaa edustava Tams palaa uudella singlellä. Sinkku Liian hauras ilmestyy huomenna torstaina 14. päivä joulukuuta, mutta sen video on jo tänään ennakkonäytössä Rumbassa.

Liian hauras -biisissä voi kuulla kasarin kimmeltävät discopallot ja 2010-luvun alun tahmaiset tanssilattiat: karkkisia synia ja kaikuisia kitaroita, melankolista mutta toiveikasta.

”Liian hauras on ollut alusta asti uusi lempibiisini. Vaikein osuus sen tekemisessä oli, että joka välissä teki vaan mieli jäädä fiilistelemään. Tosi iloinen olen, että valmiina se soi niin kuin se omassa päässä on ekasta päivästä lähtien soinut”, Tams-nimellä operoiva Tuukka Tams kertoo.

Tams on ollut ahkerana tätä ennen: ennen koronaa häneltä ilmestyi useita ep-levyjä, ja debyyttipitkäsoitto Menolippu ilmestyi alkukesästä 2021 keskellä koronapandemiaa.

”Mulla oli hirveä hinku saada se levy ulos. Kun se sitten tuli, niin enpä arvannut, että maailma pysähtyy eikä tarvinnut keikoille lähteä. Oikeastaan samalla kuoppasin koko levyn ja ajattelin, että tämä meni näin ja tehdään uutta. Ja tässä tätä nyt sitten on.”

Liian hauras ilmestyy 14.12. kaikilla alustoilla.

Tams on soinut Spotifyssa yli 150 000 kertaa ja radiossa mm. YleX:llä, Radio Helsingissä ja Radio Suomessa. Tams tekee kaiken miksausta ja masterointia lukuun ottamatta itse: säveltää, sanoittaa, sovittaa, äänittää ja julkaisee. Todellista diy-meininkiä, siis!

Katso Janne Tanskasen Movage Filmsille työstämä video alta.

Lisää luettavaa