Teflon Brothers, Spekti ja Petri Nygård jälleen kimpassa – keskiyöllä ilmestyy takuuvarma pikkujoulukauden megahitti

Munatotia saa keskiyöllä.

18.11.2021

Teflon Brothers, Spekti ja Petri Nygård yhdistävät voimansa julkaisemalla huomenna perjantaina 19. päivä marraskuuta pikkujoulukauteen sopivan yhteisen kappaleen Munatoti.

Ensimmäisen kerran viisikko julkaisi joulubiisin vuonna 2017, kun viisikko puski ulos Mantelin. Tämän jälkeen on pohdittu Kuka antais pukille? (2018), ja vuosi tuosta ilmestyi kappale Tee Mulle Joulu (2019).

Joulutunnelmissa olevat artistit kommentoivat uutta singleä näin:

Munatoti on jo meidän neljäs ja samalla paras joulubiisi, joka on tehty ja julkaistu yhdessä. Vuoden 2030 tienoolla julkaistaan jouluinen yhteislevy, joka tulee olemaan Suomen kaikkien aikojen kaunein, myydyin, striimatuin ja paras joulualbumi. Kriitikoiden ylistämälle levylle ovat lupautuneet vierailijoiksi ainakin Mariah Carey ja Michael Bubble. Tämän jälkeen suuntaamme Eurooppaan, jo ennakkoon loppuunmyydylle kirkkokonserttikiertueelle. Munatotit porisemaan ja joulua kohti!”

Teflon Brothers ja Petri Nygård esiintyvät yleisön edessä tällä hetkellä käynnissä olevalla Pelti auki -yhteiskiertueella. Tuosta kiertueesta voi lukea lisää täältä.

Lisää luettavaa