”En voi tehdä tätä selvinpäin” – listahittejä takova The Weeknd avoimena huumeiden käytöstään

The Weeknd rehellisenä.

Youtube

The Weeknd on kultaisen kurkkunsa ja jo leikatun Basquiat-vivahteisen hiustyylinsä lisäksi ”tunnettu” myös reippaasta huumeiden käytöstään. Mies jopa laulaa jättihitillään Can’t Feel My Face juurikin kokaiinin käytöstä. Samaisesta biisistä laulaja myös voitti Kids Choise Awards -palkinnon.

Kyseisen asian laulaja noteeraa myös uudelta Starboy-levyn Reminder-kappaleella: ”I just won a new award for a kids show / talking about a face numbing off a bag of blow / I’m like goddamn bitch I am not a Teen Choice”

Nyt Guardian-lehden haastattelussa laulaja on avautunut hieman huumeiden käytöstään. Aiemmin Weekndille maistui erilaiset tuotteet vielä tiuhempaan tahtiin. Laulaja kertoo toisinaan käyttävänsä huumeita nykyäänkin. Esimerkiksi writer’s blockin iskiessä, eli kun uutta musiikkia ei synny. Silloin huumeista on laulajalle edelleen apua: ”joskus tuntuu siltä, että en voi tehdä tätä selvinpäin”, Weeknd kertoi lehden haastattelussa.

Onneksi The Weeknd ei ole heittäytynyt täysin turmiolle. Uusi Starboy-albumi keräsi huimia listasijoituksia ympäri maapalloa ja nyt laulaja on suuntaamassa pitkälle kiertueelle. Tsekkaa alta jutussa mainitun Can’t Feel My Face -hitin musiikkivideo.