The 69 Eyes pudotti vielä yhden maistiaisen tulevalta levyltään – laulaja Jyrki 69 mukana juuri käynnistyneellä Vain elämää -kaudella

Yhtye julkaisee Drive-ep:n ensi viikolla.

10.09.2022

The 69 Eyes valmistautuu ensi viikolla ilmestyvän Drive-ep:n julkaisuun vielä yhden sinkkulohkaisun merkeissä. Minialbumilta on julkaistu tähän mennessä Drive– ja Call Me Snake -nimiset singlet.

Ep:tä seuraa uusi albumi, jonka on määrä ilmestyä alkuvuodesta 2023. Yhtyeen viimeisin täyspitkä West End ilmestyi syyskuussa 2019.

Uutta rennosti rokkaavaa California-singleä yhtye luonnehtii ”The 69 Eyesin Tiikerihaiksi”.

”Kaukokaipuuta sinne jonnekin missä palmut huojuvat, unelmat murskaantuvat ja sarjamurhaajat väijyvät yössä. Tämä biisi voisi rokata autoradioissa niissä loputtomissa liikenneruuhkissa siellä jossain”, laulaja Jyrki 69 kertoo.

Sekä tähän mennessä ilmestyneet että tulevat kappaleet ovat Erno Laitisen tuottamia ja Miles Walkerin miksaamia. Kummatkin ovat vaikuttaneet muun muassa Haloo Helsingin taustajoukoissa.

Jyrki 69 eli Jyrki Linnankivi on mukana Vain elämää -ohjelman 13. kaudella, jonka ensimmäinen jakso esitettiin eilen perjantaina.

”The 69 Eyes on bändinä saavuttanut jo kaiken: olemme kiertäneet ympäri maailmaa yli 30 vuotta ja soittaneet unelmoimissamme paikoissa. Yksi asia, jota emme ole tehneet: ottaneet Suomea täysin haltuumme. Mitenköhän se onnistuu? Mitä jos osallistuisi Vain elämää -ohjelmaan, mitä tapahtuisi? On mielenkiintoista nähdä”, Jyrki kommentoi uuden kauden artistien julkistuksen yhteydessä.

Kauden muut artistit ovat Erika Vikman, Mikko Alatalo, Yona, Pete Parkkonen, Meiju Suvas ja Tommi Läntinen. Sarjaa voi seurata Nelosella ja Ruudussa.

Kuuntele uusi kappale alta. Biisin musiikkivideo julkaistaan keskiviikkona 14. syyskuuta.

Lisää luettavaa