The Blankon Jakke Saarisen ja Anna Halmetojan yhtye laulaa uusista aluista – ep ennakkosoitossa Rumbassa

Ep:n teemana on muutos.

23.05.2024

The Blankossa soittaneen Jakke Saarisen ja Aida-nimellä soolouraa tehneen Anna Halmetojan uusi yhtye Minäminä julkaisee Kaikki alkaa alusta -nimisen ep:n perjantaina. Ep on tästä päivästä lähtien ennakkosoitossa Rumbassa.

Tiedote kertoo ep:stä seuraavaa:

”Kaikki alkaa alusta ep:n teemana on uudet alut, niin yksin, yhdessä kuin henkisestikin. Sivunkääntötempussa erotaan ja yritetään lähteä erisuuntiin, Rajat-biisissä opitaan vetämään omia rajoja ja laitetaan oma henkinen hyvinvointi kaiken edelle. Uudenlainen kertoo tarinaa väärään elämään jumahtamisesta, ja siitä irtaantumisesta. Singlenäkin julkaistu Cafe Regatta kertoo uuden rakkauden syttymisestä ja sen tuomasta uudesta alusta, uudesta keväästä.

Jakke Saarinen avaa ep:tä näin:

”Alusta aloittamisen teema on läsnä myös meidän molempien elämässä tällä hetkellä, ainakin mitä musiikkiin tulee. Tein aiemmin musiikkia osana kokoonpanoja ja Anna soolona. Nyt olemme molemmat uudelleen alkupisteessä Minäminän kanssa, ja alusta aloittaminen tuntuu oikealta ja hyvältä. Pitää kuunnella omaa itseään ja tehdä itselle oikeita ratkaisuja, vaikka ne ei olisikaan niitä helpoimpia ja suorimpia reittejä.”

Anna puolestaan kommentoi ep:tä näin:

”Sivunkääntötemppu on syntynyt ihan bändin alkuaikoina, ja olimme molemmat tästä biisistä nopeasti sitä mieltä, että tässä on jotain. Myös tuottaja Erno Laitinen iski tähän silmänsä heti. Rikkoutuneesta parisuhteesta kertova tarina on henkilökohtainen mutta toki hieman värikynällä väritetty.”

Kuuntele ep alta.

Lisää luettavaa