The Cure esiintyy Suomessa lauantaina – settilista ja videot kiertueen avauskeikalta antavat osviittaa siitä, mitä on luvassa

Tätä ei kannata missata.

07.10.2022

Brittiläinen rockyhtye The Cure esiintyy Helsingin jäähallissa lauantaina 8. lokakuuta.

Suomen-keikka on yhtyeen toinen esiintyminen juuri alkaneella kiertueella. Helsingin jälkeen bändi suuntaa Ruotsin ja Norjan kautta Keski-Eurooppaan ja Iso-Britanniaan kiertueen jatkuessa aina joulukuun puoliväliin asti.

Yhtye soitti rundin ensimmäisen keikan Latviassa torstaina. Setissä oli 25 kappaletta mukaanlukien kaksi täysin uutta biisiä. Alone ja Endsong todennäköisesti sisältyvät tulevalle, pitkään odotetulle Songs of a Lost World -albumille.

Levyn on lupailtu ilmestyvän jo vuosien ajan. The Curen laulaja-kitaristi Robert Smith kommentoi albumia viimeksi huhtikuussa.

”Homma on hidasta vinyylien takia, mutta se saattaa tulla ulos syyskuussa. Minun puolestani se saisi jo ilmestyä. En kestä tällaista jännitystä”, Smith sanoi NME:n haastattelussa.

No, syyskuu meni jo, mutta tämän levyn kohdalla kuukausi sinne tänne taitaa olla melko samantekevää.

Viimeisimmän tiedon mukaan jäähallin ovet aukeavat huomenna kello 18, lämppäri The Twilight Sad aloittaa noin kello 19:15 ja The Cure nousee lavalle noin kello 20:30.

Keikalle saa yhä lippuja Ticketmasterista alkaen 59 euroa. Tuotannollisten yksityiskohtien varmistuttua myyntiin on vapautunut tänään rajallinen määrä permantolippuja, eli niiden suhteen kannattaa toimia nopeasti! Yläkatsomopaikkoja on vielä reilusti.

Katso alta fanien taltioinnit kahdesta uudesta kappaleesta sekä Latvian-keikan settilista.

Lisää luettavaa