The Dire Straits Experience saapuu Suomeen

The Dire Straits Experience nähdään Helsingissä.

28.05.2024

The Dire Straits Experience on kokeneista brittimuusikoista koottu tribuutti-yhtye, joka herättää henkiin legendaarisen Dire Straits –yhtyeen soundin.

Dire Straits hajosi yli 30 vuotta sitten. Viimeisen kymmenen vuoden ajan entinen Dire Straits -jäsen Chris White ja laulaja-kitaristi Terence Reis ovat pitäneet liekkiä yllä The Dire Straits Experience -yhtyeen kanssa. Nyt yhtye saapuu Suomeen, ja esiintyy Helsingin Kulttuuritalolla 5. päivä joulukuuta.

Tiedote kertoo keikasta seuraavaa:

”The Dire Straits Experience ei ole pelkästään musiikkiesitys, vaan kokonaisvaltainen elämys, joka herättää ja luo uusia muistoja. Yhtyeen jäsenten taustalta löytyy yhteistöitä musiikkimaailman suurimpien nimien, kuten Paul McCartneyn, Eric Claptonin ja David Bowien kanssa. Kokoonpanon vankka kokemus ja tausta takaavat sen, että Dire Straitsin musiikillinen perintö elää edelleen, ja uudet sukupolvet voivat kokea sen saman taian, jonka monet kokivat jo vuosikymmeniä sitten.”

Yhtyeen viimeisin Suomen keikka myytiin loppuun ennakkoon. Liput tulevalle keikalle maksavat 59,60 euroa, ja liput tulevat myyntiin Lippu.fi:ssä perjantaina 31.5. klo 12.

Lisää luettavaa