The Posies -yhtye hajosi – Ken Stringfellow hyväksikäyttösyytösten kohteena

Ken Stringfellow vakavien syytösten kohteena.

26.10.2021

Suomessa lukemattomia kertoja vieraillut The Posies on hajonnut. Asiasta kertoo seattelainen KUOW-radiokanava täällä.

1990-luvulla huippulevynsä tehnyt yhtye on jatkanut kiertämistä läpi vuosikymmenten. Nyt yhtyeen toista laulunkirjoittajaa Ken Stringfellow’ta syytetään seksuaalista ja henkisistä hyväksikäyttötapauksista.

Seattelainen radiokanava KUOW on haastatellut kahtakymmentä ihmistä artikkeliaan varten. Eräs artikkelia varten haastatelluista naisista, Kristine Chambers kertoo, miten Stringfellow pakotti hänet seksiin vuonna 2015 hotellin wc:ssä.

Stringfellow kiistää syytökset ja kertoo, että seksi heidän välillään oli molempien osapuolten hyväksymä kohtaaminen. Chambersin mukaan Stringfellow pyysi häneltä kuitenkin myöhemmin kahdesti anteeksi käytöstään ja kertoi, ettei aina osaa humalassa hillitä itseään.

Stringfellow kiistää hyväksikäyttösyytökset tiedotteessa, jonka hän on kirjoittanut vaimonsa kanssa. Stringfellow’lla ja hänen vaimollaan on avoin suhde.

Samaisena vuonna 2015 muusikko Holly Nixon ja Ken Stringfellow tapailivat toisiaan. Nixon tuli raskaaksi. Nixonin mukaan Stringfellow painosti häntä tekemään abortin. Radiokanavan artikkelin mukaan Stringfellow maksoi abortin omista rahoistaan.

Nixon syyttää Stringfellow’n painostaneen häntä henkisesti koko suhteen ajan, ja kertoo Stringfellow’n lähettäneen hänelle viestejä ja soitelleen myös suhteen päättymisen jälkeen. Stringfellow syyttää Nixonia kateelliseksi ex-tyttöystäväksi.

Kristi Houk -niminen nainen puolestaan kertoo, että hänen nukkuessaan Stringfellow oli yrittänyt pakottaa hänet anaaliseksiin vuonna 2018.

The Posies -yhtyeen Stringfellowin kanssa perustanut Jon Auer kuuli syytöksistä tämän vuoden kesäkuussa. Hän otti yhteyttä niin ikään syytöksiä esittäneeseen Kristi Coulteriin, joka oli kirjoittanut omista kokemuksistaan Facebookiin.

Tämän jälkeen Auer soitti välittömästi Stringfellow’lle ja kertoi, ettei halua enää olla tämän kanssa tekemisissä.

Lisää luettavaa