The Voice of Finland -voittaja Sussu otti käsittelyynsä vanhan käännöskappaleen

Kaipuu on uudelleenversiointi vuonna 1967 ilmestyneestä Angel of the Morningista.

15.01.2023

The Voice of Finland 2022 -voittaja Sussu Erkinheimo on julkaissut ensimmäisen singlensä Universal Musicin tallissa. Kaipuu on uudelleenversiointi Angel of The Morning -kappaleesta Pepe Willbergin suomenkielisellä tekstillä.

Chip Taylorin säveltämä Angel of the Morning ilmestyi alun perin vuonna 1967 Evie Sandsin esittämänä. Kappaletta on levytetty lukuisten artistien toimesta kymmeniä kertoja, mutta tunnetuin versio lienee Juice Newtonin vuonna 1981 ilmestynyt tulkinta. Biisi on käännetty myös suomeksi useilla eri teksteillä.

Toni Wirtasen ja Sipe Santapukin tiimissä kilpaillut Sussu kertoo, että olisi halunnut esittää kappaleen jo The Voice of Finland -ohjelman finaalissa, mutta lopulta tilalle valikoitui toinen biisi.

”Nyt sain kuitenkin käyttää tilaisuuden hyväkseni, sillä olisi ollut sääli, jos en tätä kyseistä kappaletta olisi koskaan laulanut. Jotkut tietävätkin, että mun sydäntä ja sielua soittaa vanha musiikki, joten kyseessä on vuonna 1967 julkaistu laulu Angel of the Morning”, Sussu kommentoi kappaletta.

”Tälläinen siitä sitten tuli mun laulamana. Tuottajina toimivat Michael Bleu ja Jonas Olsson, jotka onnistuivat taikomaan tästä juuri sellaisen, mitä toivoinkin – jotain tuttua, jotain uutta ja jotain vanhaa.”

Kuuntele kappale alta.

Lisää luettavaa