Tiedätkö mikä on Pomo Sapiens? – Eevil Stöö ja Kube ikijäissä

"Nyt yökerhon edessä, nyt yökerhon takana."

Youtube

Eevil Stöön ja Kuben yhteis-ep Pomo Sapiens on nähnyt sen vähän päivänvalon, mitä talven keskellä voi nähdä. Lopputuloksena on ikijäistä, röyhkeää ja omaperäistä trap-ilotulitusta.

Esimakua tulevasta saatiin suoraan keittiöstä Kolmen Michelin tähden muodossa. Tämän jälkeen huristeltiin Avopakulla, mutta nyt on ”pulapattu” yökerhon eteen ja koko gangi on mukana, kun Stöö ja Kube ovat mestoilla. Mitä nyt Stöön ainoa ystävä onkin Pikku-Herkko.

Pomo Sapiens sisältää viisi kappaletta ja tuotannon puolella häärivät Kube ja Pehmee Goo.

Mielenkiintoisena yksityiskohtana voidaan pitää Koska mä voin -kappaleelta löytyvää Eevil Stöön säkeistöä, jossa kolme listaykköstä saavuttanut räppäri tiputtaa ”nuoremman polven top-kolmen”. Tältä listalta löytyvät Versace Henrik, NCO ja Cledos. Jokaisen edellä mainitun haastattelun voit lukea jutun alta. Henrikistä löytyy juttu myös vuoden vimeisestä Rumbasta.

Stöön ja Kuben tuotoksessa riittää ulottuvuuksia joita tutkia, joten ei muuta kuin tsekkailemaan ep, joka löytyy useammasta suoratoistopalvelusta, sekä Youtubesta. Esimakua ennakkoon julkaistujen kappaleiden lisäksi antaa vaikkapa edellä mainittu Koska mä voin.