Tiesitkö, että Asian Dub Foundation, Looptroop Rockers ja Scandinavian Music Group ovat ilmaiskeikalla Helsingissä parin viikon päästä?

Asian Dub Foundation

Maailma Kylässä -festivaali on saanut jälleen koolle varsin maukkaan kattauksen, kun toukokuun viimeisenä viikonloppuna kuullaan ulkomaalaisten nimien lisäksi nimekkäitä kotimaisia artisteja. Helsingin Kaisaniemen puiston päälavalle astelee lauantaina 28. toukokuuta isobritannialainen Asian Dub Foundation. Ruotsalainen Looptroop Rockers taas esiintyy sunnuntaina 29. päivä.

Muita ulkomaisia esiintyjiä tapahtumassa ovat esimerkiksi eteläkorealainen Idiotape ja tanskalais-yhdysvaltalainen Alo Wala. Festivaalilla on mahdollista kuulla myös Unescon suojelemaa kurkkulaulua kiinalaisen Tulegurin esiintyessä. Nepalilainen Kanta dAb dAb kerää varoja maanjäristyksissä kärsineille nepalilaismuusikoille. Festivaalin päättää nigerilainen Bombino.

Kotimaista kaartia edustavat esimerkiksi lauantaina esiintyvä Scandinavian Music Group ja sunnuntaina esiintyvät Mira Luoti, Teho Majamäki & Travelogue Ensemble ja Sandhja. Teho Majamäki & Travelogue Ensemble tuo lavalle myös esimerkiksi Ismo Alangon sekä Palefacen. Euroviisuissa Suomea edustanut Sandhja esiintyy Rautatientorilla.

Katso lisäinfot, sekä muu ohjelmisto täältä.