Tiesitkö tätä: Ricky Gervaisin yhtyeen single oli 1980-luvulla angstisten teinien voimakappale kovin, kovin yllättävässä maassa

Ricky Gervais oli 1980-luvulla suosittu maassa, jota ei ihan heti arvaisi.

Ricky Gervais tunnetaan tätä nykyä eräänä maailman hauskimmista koomikoista. The Officesta ja Extras-sarjasta tuttu Gervais alkaa olla jo supertähti rapakon toisellakin puolella, ja mies pyydetään Amerikassa palkintogaalojen juontajaksi aina silloin, kun lavalle tarvitaan särmää ja välillä poliittisesti epäkorrekteja vitsejä.

Ihan kaikki eivät kuitenkaan tiedä sitä, että Gervaisilla oli 1980-luvulla elektropopduo nimeltä Seona Dancing. Bändi perustettiin vuonna 1982, ja se ehti julkaista kaksi singleä ennen hajoamistaan vuonna 1984. Kaikkia todennäköisyyksiä vastaan Seona Dancingin kappaleesta More to Lose tuli tuhansien ja taas tuhansien kärsivien teini-ikäisten suosikkikappale Filippiineillä.

Vuonna 1985 DWRT-FM-niminen radiokanava Filippiineillä otti soittolistalleen Medium-nimisen yhtyeen kappaleen Fade. Kyseessä oli Seona Dancingin kappale More to Lose, mutta ovela radiokanava ei halunnut muiden radiokanavien soittavan kappaletta. Niinpä DWRT-FM:n toimittajat spiikkasivan kappaleen aina sisään väärällä nimellä.

Vuosi tämän jälkeen kilpaileva radiokanava sai selvillä kappaleen oikean esittäjän. Kappaleesta tuli Filippiineillä valtava radiohitti, ja huhujen mukaan biisistä tuli kaikkien angstisten teini-ikäisten filippiiniläisten tunnuslaulu.

Kuuntele kappale alta. Hyvää elektropoppista tuo vieläkin on. Flow Festival, nyt hereillä siellä!

Seonadancing