Tiktakista ja The Rasmuksesta tuttu Emppu sooloilee – uusi kappale kertoo kohtaamisesta fanin kanssa

Emppu valmistelee syksyllä ilmestyvää sooloalbumiaan.

28.04.2023

Tiktakista tuttu ja The Rasmuksen kitaristiksi viime vuonna liittynyt Emppu eli Emilia Suhonen on julkaissut uutta musiikkia. Artistin tulevalle sooloalbumille sisältyvä Melissa-single on tositarina artistin ja tämän keikkojen eturivistä usein löytyvän tytön kohtaamisesta.

”Mulle tässä biisissä kuvaamani kohtaaminen oli todella merkittävä. Elämässä oli alakuloinen vaihe, jossa en luottanut itseeni musiikintekijänä, ja koin olevani vähän hukassa. Tapasin sattumalta erään henkilön, joka kävi uskollisesti keikoillani myös niissä kaikkein pienimmissäkin paikoissa. Vaikka emme tunteneet toisiamme, kohtaamisemme oli todella lämmin ja kaunis”, Emppu kertoo kappaleesta.

”Tajusin, ettei muusikkouteni määrity menestyksen kautta. Riittää, että on just se yksi tyyppi, jolle mun musiikki on merkityksellistä. Tämä yksi ihminen palautti mun hetkellisesti kadoksissa olleen uskoni itseeni, ja ansaitsee siitä ehdottomasti biisin. Toivon, että jokaisen elämässä olisi se yksi Melissa, joka haluaa kuunnella mitä sä sanot ja kuulla myös sen sanomatta jääneen.”

Empun tuleva, syksyllä ilmestyvä albumi koostuu artistin omista sävellyksistä ja sanoituksista. Empun kanssa albumia on ollut tekemässä muun muassa Haloo Helsingin, Sami Yaffan ja The 69 Eyesin kanssa työskennellyt Erno Laitinen. Levyn julkaisee Vallila Music House.

Kuuntele kappale alta.

 

Lisää luettavaa