Tinder laulamaan – Nicki Minaj erosi räppärimiehestään

Musiikkimaailmassa kuohuu.

05.01.2017

Yhdysvalloista kuuluu kummia, kun yksi tämän hetken kuumimmista laulaja-räppäreistä eli Nicki Minaj on eronnut. Minaj oli kihloissa Meek Millin kanssa. Artistit heittivät yhdessä keikkaa ja levyttivät myös yhteiskappaleita.

Millin ura on ollut viime aikoina alamäessä, mutta sillä tuskin on asian kanssa tekemistä. Se voinee taas vaikuttaa, että Meek Mill on joutunut toisinaan hyvin kyseenalaisiin otsikoihin. Viimeksi uutisoitiin siitä, että Meek Millin keikkapaikan ulkopuolella tapahtui ammuskelu. Millillä ei ole välttämättä asian kanssa osaa eikä arpaa, mutta erinäisiä kahnauksia on ollut muitakin. Oletettavissa on, että Minaj ei lähde asiaa kommentoimaan, eikä tarvitsekaan. Kenties pieniä viittauksia kuullaan salaperäisesti musiikin kautta.

Minaj twiittasi tänään vahvistuksen sille, että on sinkku. Unelmien poikamiesten ei kannata kuitenkaan tässä kohdin innostua liikaa: Minaj keskittyy nyt työhönsä. Laulajalta ei ole toviin tullut mitään soolomateriaalia ulos, paitsi yksi Rae Sremmurd -remix. Tälle vuodelle onkin odotettavissa härkäistä materiaalia.

Jäämme myös mielenkiinnolla odottamaan, että miten Drake kommentoi asiaa. Drake on avoimesti kertonut kiinnostuksestaan Minajia kohtaan. Drakella ja Meek Millillä on ollut rehtiä rapbiiffiä jo pitkä tovi, joten tässä on ainekset vielä kunnon draamaan.

Rumban juoruosasto jää odottamaan mielenkiinnolla.

Lisää luettavaa