Todellinen herkkupala suomiräpin historiasta on nyt kuultavissa kunnolla

Elastinen porskuttaa räpin saralla edelleen, kuten ei ole voinut olla huomaamatta, mutta Timo Pieni Huijaus ei ole viime aikoina julkaissut mitään.

23.06.2018

Rähinä Records on juhlistanut 20-vuotista taivaltaan ja julkaissut Facebookissa muistelutekstejä vanhoista levyistään pitkin vuotta. Nyt on päästy taas todellisen harvinaisen herkkupalan äärille, kun vuoroon on tullut Timo Pieni Huijauksen ja Elastisen E.T.T.E. -yhteislevy. Levy toi Timo Pieni Huijauksen esille suurelle yleisölle ja sen jälkeen kaikki onkin historiaa. Kuten tekstissä kerrotaan: ”Kiekolla kuullaan oman äänensä löytänyttä, erityisesti kirjoitustyylillään muista erottunutta tekijää.”

Mikäli et tiedä mistä on kyse, niin suosittelemme lukaisemaan Mikko Määttäsen kirjoittaman tekstin alta tai täältä. Sen verran voimme kertoa, että Elastinen ja Timo Pieni Huijaus olivat levyn aikana hirmuisessa vireessä ja jälki on sen mukaista. Levylle mahtuu niin reipasta bängeriä, kuin synkempää tuomiota. Kerrankin siis oikeasti päädystä päätyyn.

Elastinen itse on kuvaillut levyä ”käänteen tekeväksi projektiksi” ja se ei hänen uraansa peilaten ole vähän sanottu.

Levyä voit kuunnella täällä.

Lisää luettavaa